Be a Supporter!

LordZeebmorkLordZeebmork

Main News Movies Games Audio Art Favorites Reviews Stats 176 Fans
Follow LordZeebmork

Contact Info / Websites

Entry #281

Your subject was too long. It exceeded the maximum length of 125 characters. Your subject was too long. It exceeded the ma

4/6/13 by LordZeebmork

i sperma në mënyrë të vështirë, ndërsa hurtling nëpër hapësirë ​​drejt një stacion hapësirë ​​çmontohen. ngadalë, i tërhequr gjunjë e mia në gjoksin tim dhe mbyll sytë e mi si zorrët e mia fillojnë të dëbuar me qindra e qindra, turds bukur simetrik, kafe si dita është e gjatë. Unë qesh si një vajzë e re, si turds mi domethënie aimlessly pas meje, ata janë si fluturat në një fëmijë frolicking në fushat e xhenet.

i drejtohen portit të stacionit docking, karin dobët në dorë, dhe të përgatisë për të noton butësisht në kufijve të saj ftuar. i zgjatur krahun tim cockless jubilantly, si për të festuar madhështinë dhe thellësinë e hapësirës, ​​dhe falenderoj Jezu Krishti për këtë dhuratë dhe bekim fundit. por papritmas, përplaset shtrirë mia krah me rim e jashtme e portit docking, dhe trajektore e trupit tim moçalor është ndalur dhunë.

EOPs të përballojë mua kohë mezi të mjaftueshme për të kthyer kokën e tij para se të arrijnë turds. një mijë turds, secili në dukje më e madhe se fundit. Unë të përpiqet më kot për të pastruar sytë mu e shitsting, por të ketë sukses vetëm në lyer vet çështje fekal tim në një asspaste gjobë, e cila ngadalë seeps në sytë e mi dhe zgavër hundës. unë thith 324 Turds Hapësira; lungsare ime përshkuar tërësisht me mut tim. Unë rri shkujdesur shpirt, thyer, mundi mut nga. Unë kurrë nuk do të jetë e njëjtë. Unë jam përgjithmonë një krah me shkarpa mut


Comments

You must be logged in to comment on this post.


come back bby you are the hero this place needs


thingsthings

11/15/13

zeb here i forgot the pw to this account and the yahoo email i used to register it ages ago got assed

end of an era i guess :/


SurnSurn

11/6/13

Ik flagen ne shmorden-hag! Shmorden-HAG!


brycebryce

8/23/13

zeep


Teenager strips and plays with dildo on camera. Father walks in.
http://cashbatch.com/download.py?file=43
Dont know how longer it will stay up!


SnawsSnaws

5/25/13

sperads me hole and slaps my rosebud a little (only a little)


fuk u


Hundreds of beautiful turds symmetrically? Haha..