00:00
00:00
LordZeebmork
I love videogames especially old school games. I've played almost every classic and I love making parody's of it in sprite animations. If you do not like Sprite animations please go watch actual drawings on another place or at least give it a chance.

29, Male

prostitute

fuck fart ass hell

buttville

Joined on 2/12/07

Level:
22
Exp Points:
5,250 / 5,380
Exp Rank:
7,777
Vote Power:
6.40 votes
Rank:
Corporal
Global Rank:
1,742
Blams:
923
Saves:
4,015
B/P Bonus:
22%
Whistle:
Silver
Trophies:
12
Medals:
37

Altering these settings may filter what you see.

Latest News

More

i sperma në mënyrë të vështirë, ndërsa hurtling nëpër hapësirë ​​drejt një stacion hapësirë ​​çmontohen. ngadalë, i tërhequr gjunjë e mia në gjoksin tim dhe mbyll sytë e mi si zorrët e mia fillojnë të dëbuar me qindra e qindra, turds bukur simetrik, kafe si dita është e gjatë. Unë qesh si një vajzë e re, si turds mi domethënie aimlessly pas meje, ata janë si fluturat në një fëmijë frolicking në fushat e xhenet.

i drejtohen portit të stacionit docking, karin dobët në dorë, dhe të përgatisë për të noton butësisht në kufijve të saj ftuar. i zgjatur krahun tim cockless jubilantly, si për të festuar madhështinë dhe thellësinë e hapësirës, ​​dhe falenderoj Jezu Krishti për këtë dhuratë dhe bekim fundit. por papritmas, përplaset shtrirë mia krah me rim e jashtme e portit docking, dhe trajektore e trupit tim moçalor është ndalur dhunë.

EOPs të përballojë mua kohë mezi të mjaftueshme për të kthyer kokën e tij para se të arrijnë turds. një mijë turds, secili në dukje më e madhe se fundit. Unë të përpiqet më kot për të pastruar sytë mu e shitsting, por të ketë sukses vetëm në lyer vet çështje fekal tim në një asspaste gjobë, e cila ngadalë seeps në sytë e mi dhe zgavër hundës. unë thith 324 Turds Hapësira; lungsare ime përshkuar tërësisht me mut tim. Unë rri shkujdesur shpirt, thyer, mundi mut nga. Unë kurrë nuk do të jetë e njëjtë. Unë jam përgjithmonë një krah me shkarpa mut


1

Recent Game Medals

800 Points

Teen Angst 10 Points

Fifteen Gory Love Lunges

Beyond Words 5 Points

Cut Off a Conversation

Droppin' Ten 5 Points

Ten Crush-Hugs

Just Barely 5 Points

Far Right Smoosh

Easy Fiver 5 Points

Five Love Taps

Centerpieces 5 Points

A Nice Center Smash

You've learned nothing 5 Points

Get the bad ending

I still can't see through her lies. 5 Points

But will she love me now that I can see at all?

The Assent 50 Points

Get the good ending

Everyone will leave you 10 Points

get to level 28

Latest Audio

Subscribe to RSS Feed

Latest Playlists

LordZeebmork doesn't have any playlists, and should go check out some amazing content on the site and start adding some!