Contact Info / Websites

Entry #281

Your subject was too long. It exceeded the maximum length of 125 characters. Your subject was too long. It exceeded the ma

2013-04-06 23:20:25 by LordZeebmork

i sperma në mënyrë të vështirë, ndërsa hurtling nëpër hapësirë ​​drejt një stacion hapësirë ​​çmontohen. ngadalë, i tërhequr gjunjë e mia në gjoksin tim dhe mbyll sytë e mi si zorrët e mia fillojnë të dëbuar me qindra e qindra, turds bukur simetrik, kafe si dita është e gjatë. Unë qesh si një vajzë e re, si turds mi domethënie aimlessly pas meje, ata janë si fluturat në një fëmijë frolicking në fushat e xhenet.

i drejtohen portit të stacionit docking, karin dobët në dorë, dhe të përgatisë për të noton butësisht në kufijve të saj ftuar. i zgjatur krahun tim cockless jubilantly, si për të festuar madhështinë dhe thellësinë e hapësirës, ​​dhe falenderoj Jezu Krishti për këtë dhuratë dhe bekim fundit. por papritmas, përplaset shtrirë mia krah me rim e jashtme e portit docking, dhe trajektore e trupit tim moçalor është ndalur dhunë.

EOPs të përballojë mua kohë mezi të mjaftueshme për të kthyer kokën e tij para se të arrijnë turds. një mijë turds, secili në dukje më e madhe se fundit. Unë të përpiqet më kot për të pastruar sytë mu e shitsting, por të ketë sukses vetëm në lyer vet çështje fekal tim në një asspaste gjobë, e cila ngadalë seeps në sytë e mi dhe zgavër hundës. unë thith 324 Turds Hapësira; lungsare ime përshkuar tërësisht me mut tim. Unë rri shkujdesur shpirt, thyer, mundi mut nga. Unë kurrë nuk do të jetë e njëjtë. Unë jam përgjithmonë një krah me shkarpa mut


Comments

You must be logged in to comment on this post.


CyberdevilCyberdevil

2013-04-07 05:08:38

Hundreds of beautiful turds symmetrically? Haha..


cownose-raycownose-ray

2013-04-07 19:57:29

fuk u


SnawsSnaws

2013-05-25 10:55:01

sperads me hole and slaps my rosebud a little (only a little)


brycebryce

2013-08-23 00:11:41

zeep


SurnSurn

2013-11-06 16:37:39

Ik flagen ne shmorden-hag! Shmorden-HAG!


thingsthings

2013-11-15 19:05:59

zeb here i forgot the pw to this account and the yahoo email i used to register it ages ago got assed

end of an era i guess :/


HalberdHalberd

2015-03-08 09:18:23

tfw avin a wank w/ baby sis nappies n can ear da in the other room beetin the HELL outta baby sis n the wee slut is proper cryin an dumb bitch ma screamin LMFAO


Josef-EliassonJosef-Eliasson

2015-04-26 11:38:30

JJ JJ


Chewy2007Chewy2007

2016-01-14 00:07:51

Hey dude :3


KugeeKugee

2016-04-19 03:55:26

doct0r mozzman


Rummy0Rummy0

2017-07-29 20:01:44

I MISS YOU N***A


JehosaphaJehosapha

2017-08-14 04:07:11

Hey buddy.