Contact Info / Websites

LordZeebmork's News


i sperma në mënyrë të vështirë, ndërsa hurtling nëpër hapësirë ​​drejt një stacion hapësirë ​​çmontohen. ngadalë, i tërhequr gjunjë e mia në gjoksin tim dhe mbyll sytë e mi si zorrët e mia fillojnë të dëbuar me qindra e qindra, turds bukur simetrik, kafe si dita është e gjatë. Unë qesh si një vajzë e re, si turds mi domethënie aimlessly pas meje, ata janë si fluturat në një fëmijë frolicking në fushat e xhenet.

i drejtohen portit të stacionit docking, karin dobët në dorë, dhe të përgatisë për të noton butësisht në kufijve të saj ftuar. i zgjatur krahun tim cockless jubilantly, si për të festuar madhështinë dhe thellësinë e hapësirës, ​​dhe falenderoj Jezu Krishti për këtë dhuratë dhe bekim fundit. por papritmas, përplaset shtrirë mia krah me rim e jashtme e portit docking, dhe trajektore e trupit tim moçalor është ndalur dhunë.

EOPs të përballojë mua kohë mezi të mjaftueshme për të kthyer kokën e tij para se të arrijnë turds. një mijë turds, secili në dukje më e madhe se fundit. Unë të përpiqet më kot për të pastruar sytë mu e shitsting, por të ketë sukses vetëm në lyer vet çështje fekal tim në një asspaste gjobë, e cila ngadalë seeps në sytë e mi dhe zgavër hundës. unë thith 324 Turds Hapësira; lungsare ime përshkuar tërësisht me mut tim. Unë rri shkujdesur shpirt, thyer, mundi mut nga. Unë kurrë nuk do të jetë e njëjtë. Unë jam përgjithmonë një krah me shkarpa mut


beep boop

2012-09-04 20:55:54 by LordZeebmork

audio

it is kind of shitty but w fuckin e


Learning Famitracker

2012-08-19 15:09:10 by LordZeebmork

Might have some shit to submit to the audio portal sometime soon.

Until then, have this: https://cryptm.org/~nort/noise/meprise.mp3 Although I might try to get the third part down at some point so it's worth submitting.


im a fucken zubat wup wu0p

2012-06-13 06:46:47 by LordZeebmork

i'm still alive

this site isn't really web 2.0 enough for me yke0w i just need the FUll Social media Experience .where all tha Cool Cat's hang out, dig/

im a fucken zubat wup wu0p


Shit and Piss

2012-04-28 12:07:42 by LordZeebmork
Updated

Wow I just went through and watched some of the shit I made when I was still making shit and

jesus I was shit back then

Shit and Piss


4/20 HEIL HITLER EVERY DAY

2012-04-20 02:46:23 by LordZeebmork

whead hitlor

4/20 HEIL HITLER EVERY DAY


Newgrounds: an illustration

2012-04-09 11:19:52 by LordZeebmork

puto

Newgrounds: an illustration


f

2012-04-02 17:47:00 by LordZeebmork
Updated

uc


Italian neofascist nu metal

2012-03-07 00:12:18 by LordZeebmork

Note the kids hitting each other with belts. That is a Thing That Happens.


Probably from sucking too much dick

2012-02-09 13:08:20 by LordZeebmork
Updated

ps the redesign is shit

edit: whoever gave my shit meme icons, hang yourself with a whale cock

edit 2: do we have unicode support yet トップページ
にはhello.jpg[3] という画像が
あり、裸の男
性が、直腸が
はっきりと見
えるほど肛門
を両手で広げ
ているという
ものだった。
肛門の下には
半分勃起した
陰茎と、陰嚢
一つが見えて
おり、左手の
薬指には指輪
があった[3]。